Valper / Puppies

Kjøpe valp

Alle valper som blir født her er nøye planlagte kull, hvor helse, temperament, eksteriør og jaktlyst blir ivaretatt. Vårt formål er å bevare og forbedre rasen, og alle kull er planlagt med tanke på å beholde en valp selv. Det blir derfor ikke brukt hunder i avl som vi ikke selv er interessert i å beholde og avle videre på. Ingen valper blir solgt eller lovet bort over telefon eller e-post, det er derfor nødvendig for deg/dere å komme på besøk. Når du er garantert en valp, må du betale et depositum som ikke er refunderbart.

Interessert i valp? Ta kontakt med oss for en hyggelig hundeprat !! Vi ønsker oss aktive mennesker/familier til våre valper. Vårt ønske er å selge deg en valp som fyller dine behov, derfor er det viktig at vi blir kjent før du får kjøpe valp av oss.

Som oppdretter er det min oppgave å gjøre deg kjent med rasens/valpens behov, gjøre deg trygg som valpekjøper, hjelpe til å plukke ut rett valp til dine behov (det er ikke mulig å velge valp selv). Jeg er tilgjengelig for deg som valpekjøper på telefon 24 timer i døgnet året rundt, og venter at du respekterer det, og benytter deg av det når det trengs! 😀

Som valpekjøper er det din oppgave å gjøre deg kjent med rasen og med meg som oppdretter. Du forplikter deg til å sette deg inn i en valps alle behov, en voksen hunds alle behov, og en gammel hunds alle behov. Det er også din oppgave å fylle alle disse behovene for hunden din, akkurat som du ville ha gjort for barna dine.


Som oppdrettere tilbyr vi:
-Valper som er oppdrettet i hjemmemiljø (dvs i stua) og som er godt sosialiserte, vant med barn, bilkjøring og andre hunder.
-Valpene er behandlet mot orm 3 ganger
-Valpene leveres: Micro-chippet
                               Helseattest
                               Reg. i NKK 
-Valp fra et seriøst og langt oppdrett med inngående kjennskap til rasen. Kun friske dyr med godt gemytt og et riktig eksteriør blir brukt i avel!!!
-Mulighet til å komme på besøk så ofte du ønsker, og gi deg sjansen til å bli godt kjent med både meg, hundene og alle valpene.


Som valpekjøper får du:
-Valpepakke inkl. fôr, bånd, skål, teppe og det du trenger for de første dagene
-Valpens egne perm med alle papirer og en "bruks-anvisning"
-Kjøpekontrakt. En kjøpekontrakt som ikke blir overholdt, vil kunne resultere i at jeg henter hunden tilbake vederlagsfritt.
-Oppfølging/opplæring og hjelp til det du måtte trenge (inkl. pelsstell og kloklipp)
-En frisk, trygg, herlig og livlig valp !!!!!!
Ny valp i familien

Litt valpe-info:
Små valper sover nesten bestandig... I allefall virker det sånn for barn.. Og noen ganger også for de voksne!
Små valper trenger mye søvn, og skal aldri forstyrres når de sover. De bestemmer selv når de vil leke, og stresser man mye med valper, vokser den opp til å bli en stresset hund. Det har hverken hund eller eier godt av. Når den er våken, leker de litt, spiser, gjør fra seg, og sovner igjen. La de sove ifred, og du får en fornøyd og tilfreds hund.

Når de IKKE sover, tisser/bæsjer, leker eller spiser de.
Tren valpen på å gjøre sitt fornødne ute fra første stund av. Bær den ALLTID ut etter at ; den har spist, sovet eller lekt. Da må den alltid på do. Sett den ned på samme sted de første ukene, så den har sitt eget, faste "toalett". En liten valp gjør sjelden eller aldri fra seg på en tur, men holder seg til den kommer hjem til sitt eget trygge territorie!!
Så luft den på et fast sted, den vil alltid gjøre fra seg på stedet den tisset sist.

Når man kommer hjem med en ny valp. så la valpen bli kjent med dere og bli trygg i sitt nye hjem før "alle" skal hilse på den, som slekt, naboer, venner og alle barna i området. La den bli kjent først, i sitt eget tempo, og du vil få en trygg hund!! Det er traumatisk for en 8 uker gammel valp å bli tatt ifra all tryggheten, nemlig moren, søsken, oppdretteren (meg) og tilværelsen den er vant til.
Den skal lære å omstille seg og bli kjent med totalt ukjente mennesker, så dra derfor så ofte dere kan for å besøke kullet, så de kan gjøre seg kjent, det hjelper de å bli raskere trygg på dere, som skal være familien dens resten av livet.

Gjør dere også godt kjent med oppdretter, om hva dere ønsker og krav er til det nye familiemedlemmet, da vil dere få hjelp til å plukke ut valpen som best passer deres behov!!!
Dette er viktig, for at dere skal få den hunden som passer deres "gemytt", gjøremål, med valpens selvstendighet (ved f.eks jakt), om dere har små barn, og deres aktivitetsnivå. Og om dere har planer om utstilling, spor, agility osv. Vi kjenner valpene etter å ha hatt de i 8 uker, og kjenner hver enkelt valps personlighet.

Ønsket er selvfølgelig å levere dere den hunden som passer deres hundehold, da blir dere fornøyde, og vi som oppdrettere
også!!! 😀

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Helle Østvik | Svar 11.11.2021 12.49

Hei, vi elsker verdens mest fantastiske Scooby (født 10. mars 2012) himmelhøyt og ønsker oss en border til fra deres kennel. Planlegger dere nye valpekull?

Berthe Skavhaug | Svar 18.10.2021 17.27

Hei. Jeg vil gjerne kjøpe meg en ny border. Har hatt en i 15 1/2 år som døde for 1 1/2 mnd siden. Kontakt meg gjerne hvis dere skal ha valper. Mvh Berthe

Henrik Solgård | Svar 23.07.2021 08.57

Hei vi er interesserede i en border terrier. Vi er en aktiv familie på 5, som har hatt hund i mange år.
Si gjerne til når Dere får hvalpe
Mvh Henrik (Oslo)

Geir ove Borge | Svar 26.11.2020 19.27

Hei vi har falt for border terrier. Har tidligere hatt akita . Håper noen har valper til salgs i 2021. Har vært uten hund nå i mange år,

Geir ove Borge , Be

Janicke Kongsøre | Svar 31.08.2020 14.28

Hei, jeg mistet min Border terrier for et år siden ( nesten 14 år gml) savnet er enormt, så jeg vil gjerne ha en Border, gjerne en omplassering. Oslo.

Gunvor | Svar 22.07.2020 18.51

Venter på svar om dere venter valper i sommer eller i høst🐾🐾😁. Gode hilsener fra Gunvor

Gunvor Nærø ( Luster i Sogn) | Svar 21.06.2020 14.17

Blir det noen Border Terrier valper sommeren 2020 eller høsten2020. Vi er veldig interessert😀

Guvor. Nærø 01.07.2020 23.16

Venter dere valper i 2020???

Aksel Bonaunet Toldnes | Svar 27.08.2019 11.15

Hei. Jeg er interessert i skaffe med en border terrier valp. Bor i et hus ved siden av en gård der jeg jobber delvis avløser. Gode forhold til jakt/skog

Lars Fløtra | Svar 29.04.2019 13.48

Jeg er interessert i en Border terrier valp. Når har dere planlagt kull?
Mvh
Lars Fløtra

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.11 | 12:49

Hei, vi elsker verdens mest fantastiske Scooby (født 10. mars 2012) himmelhøyt og ønsker oss en border til fra deres kennel. Planlegger dere nye valpekull?

...
18.10 | 17:27

Hei. Jeg vil gjerne kjøpe meg en ny border. Har hatt en i 15 1/2 år som døde for 1 1/2 mnd siden. Kontakt meg gjerne hvis dere skal ha valper. Mvh Berthe

...
23.07 | 08:57

Hei vi er interesserede i en border terrier. Vi er en aktiv familie på 5, som har hatt hund i mange år.
Si gjerne til når Dere får hvalpe
Mvh Henrik (Oslo)

...
26.11 | 19:27

Hei vi har falt for border terrier. Har tidligere hatt akita . Håper noen har valper til salgs i 2021. Har vært uten hund nå i mange år,

Geir ove Borge , Be

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE